0,00 MDL

Ajutor Site

Ajutor Site

Vă rugăm să citiţi cu atenţie condiţiile noastre comerciale înainte de a face o comandă!

Folosirea catalogului sau a website-ului MAICOM şi plasarea de comenzi prin telefon, fax sau on-line reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte condiţiile mai jos menţionate.
Înainte de a face o comandă, dacă aveţi orice nelamurire, vă rugăm să contactaţi serviciul Relații Clienţi la adresa maicom@maicom.md sau la numarul de telefon 078 22 22 11.


Informaţii generale despre produsele MAICOM

Compania MAICOM depune toate eforturile pentru a vă prezenta cât mai fidel culorile produselor prezentate pe website sau în catalog. Vă atragem atenţia asupra faptului că nuanţa culorii pe care o vizualizaţi dumneavoastră, depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar. Compania MAICOM nu poate fi trasă la răspundere în niciun fel pentru eventualele diferenţe de culoare, între cea de pe monitorul sau catalogul dumneavoastră şi cea a produsului în sine.
Măsurile tuturor produselor corespund standardelor R.M. Pentru a evita eventualele neconcordante vă sfătuim să consultaţi ghidul de măsuri şi dimensiuni. Puteţi accesa acest ghid online la adresa www.maicom.md/ghidul-marimilor. Va fi necesar să vă luaţi măsurile aşa cum este explicat în ghidul menţionat anterior şi să le verificaţi în tabelele cu mărimi standard corespondente, înainte de a plasa comada dumneavoastră. Numai astfel vă puteţi asigura că veţi recepţiona mărimea potrivită pentru produsul comandat.
De asemenea, compania MAICOM face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preţuri, fotografii, măsuri sau durata livrării aferente produselor comercializate, să fie cât mai precise. Totuşi, compania MAICOM îşi rezervă dreptul de a refuza comenzi dacă se va constata ca informaţiile privind produsul comandat de dvs. au fost introduse eronat. În acest caz veţi fi contactat(ă) şi vi se vor da toate detaliile necesare. De asemenea MAICOM îşi rezervă dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.


Calitate

Toate produsele MAICOM au fost testate înainte de a fi acceptate şi prezentate în catalog sau pe website. Testele privind intreţinerea (culoare, micşorare, etc), testele de durabilitate (rezistenţa la purtare, la rupere, sau la deteriorare, etc) sunt efectuate detaliat la minut. În eventualitatea apariţiei unei probleme, nu ezitaţi să contactaţi departamentul Relatii Clienţi la adresa maicom@maicom.md sau la numarul de telefon 078 22 22 11. Vă rugăm să citiţi cu atenţie condiţile noastre comerciale înainte de a face o comandă. Folosirea catalogului sau a website-ului www.maicom.md şi plasarea comenzilor on-line reprezintă acceptul dumneavoastră în ceea ce priveşte prezentele condiţii comerciale.


Termen de livrare

Termenul de livrare este de aproximativ zile (în mun. Chișinău) și 3-5 zile (în regiuni  le livram prin Posta Moldovei) calculate de la data preluării şi acceptarii comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa echipei MAICOM.

Produsele se livrează in limita stocului disponibil de la DEPOZITUL companiei MAICOM la adresa stipulată de cumpărător în timpul finisării comenzii. În cazul în care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla în stoc, veţi fi instiinţat(ă) în acest sens. Comapania MAICOM nu poate fi făcută responsabilă în cazul în care produsele comandate sunt livrate cu întarziere.


Preţul

Preţurile comunicate pe site şi în cataloagele MAICOM includ TVA. În cazuri excepţionale, MAICOM îsi rezervă dreptul de a schimba preţurile de vânzare ale produselor prezentate, toţi clientii care comandă un produs cu preţ modificat urmând a fi anuntaţi din timp.
Atenţie! Nu puteţi folosi mai multe oferte sau coduri de voucher pentru aceeaşi comandă! Codurile de voucher şi reducerile nu se cumulează cu alte oferte.


Transport

   Pentru  a putea benefecia de comandă trebuie sa mentionaţi adresa de livrare.

Prețul livrării în raza mun. Chisinau este de 30mdl (dacă comanda este mai mica de 500mdl) și 50 mdl în celelalte regiuni.

Tarifele de export sunt indicate in documentul de mai jos.


Plata

   Plata a contravalorii comenzii cu cardul on-line sau cu cash la livrare.
   Deasemnea MAICOM îşi rezervă dreptul de a anula orice comandă care prezintă caracter fraudulos.


Returnarea produsului

   Conform art. 6 din legea Nr. 105 privind protecţia consumatorilor, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţa la cumparare, fără penalităţi şi fără învocarea unui motiv, în termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate în termen de maxim 10 zile lucratoare de la recepţia lor.
   Cumpăratorul este obligat să achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 14 zile de la returnarea produsului.
  

ATENŢIE!
   Produsul trebuie să aibă toate etichetele originale, să nu fi fost purtat, să nu fie deteriorat. Înainte de a returna un produs, vă rugăm să contactaţi serviciul Relaţii Clienţi la adresa maicom@maicom.md sau la numărul de telefon 078 22 22 11.
   Orice produs poate fi schimbat cu altul în cazul în care măsura comandată nu vi se potriveşte. Dacă returnarea se face din cauza unei mărimi nepotrivite, înlocuirea produsului se va face imediat ce returul a avut loc, în cazul în care mărimea dorită este disponibilă. Orice schimb de produs se va face doar în limita stocului disponibil. Dacă produsul nu mai este pe stoc, vă puteţi alege altul, cu achitarea eventualelor diferenţe de preţ şi a taxelor de livrare.

Lenjeria de corp NU SE SCHIMBĂ!


Politica de confidenţialitate

   VĂ RUGĂM SĂ CITIŢI CU ATENŢIE ACEST ACORD DE CONFIDENŢIALITATE!
PRIN ACCESAREA SAU UTILIZAREA SITE-ULUI www.maicom.md CONFIRMAŢI FAPTUL CĂ AŢI LUAT LA CUNOSTINŢĂ DE EXISTENŢA, AŢI CITIT, AŢI ÎNTELES ŞI AŢI FOST DE ACORD CU TOŢI TERMENII PREZENTULUI ACORD DE CONFIDENŢIALITATE ŞI CU TOŢI TERMENII ŞI CONDIŢIILE ACESTUI SITE. 
   Vârsta legala  trebuie să fie de minimum 18 ani pentru a putea utiliza acest SITE. Dacă aveţi însă peste 16 ani dar încă nu aţi împlinit 18 ani, puteţi folosi SITE-ul cu acordul părinţilor dumneavoastră sau a tutorelui legal care este de acord cu Termenii şi Condiţiile acestui site. Nici o persoană cu vârsta mai mică de 16 ani nu are voie să folosească acest site.


Protecţia datelor personale

   Termenii prezentului acord de confidenţialitate au fost redactaţi în concordanţa cu prevederile Legii nr. 17 din  15.02.2007, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter. În conformitate cu Legea, va informăm că scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situaţia contului de pe www.maicom.md, informarea utilizatorilor/clientilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclama, marketing şi publicitate, statistică.
   Dacă vom considera că este necesară o schimbare al acestui acord de confidenţialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informaţii pe care le colectăm şi modul în care le utilizăm. Dacă aveţi întrebări cu privire la politica noastra de confidenţialitate vă rugăm să ne scrieţi la maicom@maicom.md 
   Ne rezervăm dreptul de a modifica acest acord de fiecare dată când vom fi nevoţi.

Vă mulţumim că utilizaţi site-ul www.maicom.md!