Despre Maicom

Despre Maicom

    Istoria de succes Maicom a început în urmă cu aproape 10 ani, pornind de la dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor cumparatorilor de a-și defini și exprima stilul de viață, personalitatea, pasiunea și interesul lor pentru articolele vestimentare de calitate, diversitate și originalitate.Toate acestea transpuse într-o identitate stilistică bine definită! 
    Așadar, în anul 2009 am decis să dezvoltăm o afacere de familie, ca activitate de bază fiind producerea și comercializarea articolelor vestimentare, deținând la moment o fabrică mică cu doar patru mașini de cusut. Am știut din primul moment cît de importante sunt pentru clientul Maicom, autenticitatea, diversitatea și calitatea produselor pe care le caută și de aceea am selectat, cu responsabilitate și dedicare, din primii ani de lansare doar cele mai bune stofe, orientându-ne spre stofele naturale din bumbac, care respectă atributele căutate de cumparatorii noștri.

    Fiecare produs marca Maicom, reprezintă o selecție deosebită a stofei, a designului creat și a combinațiilor de culori, optâm pentru produse vestimentare cât mai variate. Pentru că credem că fiecare client e unic și merită șansa de a exprima vestimentar ceea ce îl face special. De aceea, cele mai multe produse ale noastre, au un detaliu unical. Atenţia acordată materialelor, culorilor, cusăturilor, modelelor sunt tot atâtea motivaţii pentru care produsele sunt adevărate piese de rezistenţă. Astăzi, compania activează pe o suprafaţă de 1800 mp. cu aproximativ 350  angajați ce folosesc un utilaj performant.

Sortimentul de produse include articole vestimentare pentru femei, bărbați și copii împărțite în 3 categorii:

  • Categoria Lenjerie ( slipi, maiouri, halate, body, pijamale pentru femei, bărbati şi copii, etc. )  
  • Categoria Sport: ( trening, pantaloni sport, şorţi, fuste, tricouri, hanorace, etc. )
  • Accesorii (ciorapi, colanți, etc.).